Klímatechnikai szolgáltatások
Értékesítés, telepítés, karbantartás

Klímakarbantartas.

Ne feledje!! Miért szükséges a klímaberendezés karbantartása?

Egészséges levegő: Ha nem szeretne a klímaszezon elején rádöbbenni arra, hogy a készüléke nem is hűt és furcsa szagokat ad... Szeretné elkerülni a légúti megbetegedést? Ne feledje el! A megfelelő működéséhez és egészségünk érdekében a klímaberendezés rendszeres karbantartása nélkülözhetetlen. A karbantartás egyik fontos eleme a beltéri hőcserélő kitakarítása, mely során a szakember eltávolítja a szennyeződések mellett a megtelepedett baktériumokat és vírusokat is.

Magasabb hatásfok: A klímaberendezések és légkondicionálók karbantartását, tisztítását, ellenőrzését a működésének megfelelően a szezon kezdete előtt célszerű elvégeztetni, így nem érhet bosszúság, hogy a téli hidegben vagy a nyári kánikulában nem fog megfelelően működni a klímaberendezése, valamint érdemes időben elvégeztetni a klímakarbantartást így  az ön légkondicionáló berendezése sokkal hatékonyabban fog működni. Cserébe ön élvezheti a karbantartás előnyeit.

Költségmegtakarítás: A karbantartás elmaradása esetén a klímaberendezések garanciáját és a szerelési garanciát sem tudja érvényesíteni az ügyfél. Ha egy klímaberendezés hosszabb ideig nem megfelelően,  esetleg hibás állapotban működik, akkor veszélyes is lehet. A klíma karbantartás kiemelten fontos a család és a saját egészsége megóvása miatt is. Ezzel ugyanis nem csak a légkondinak tesz jót és biztosítja a hosszútávú megbízható működést, hanem megóvja környezetének egészségét is. 

További részletekért keresse ügyfélszolgálatunkat! 

A klímaberendezések és légkondicionálók szakszerű karbantartásának tartalma: 

- A kiszállás díját, és a fizetős parkolás díját Budapesten és környékén.
- Beltéri egység szűrőjének és burkolatának vegyszeres tisztítása, fertőtlenítése
- Beltéri egység gomba és baktérium vegyszeres mentesítése, fertőtlenítése.
- Próbaüzem, kifújt levegő hőmérséklet mérése.
- Kondenzvíz kifolyásának ellenőrzése.
- Klímaberendezés karbantartási jegyzőkönyv hitelesítése.
 
Minden jog fenntartva - 2019 mw-klimatechnika.hu  

Adatvédelem

Pr cikkek

A weboldalt készítette és üzemelteti a vendeg.com