Klímatechnikai szolgáltatások
Értékesítés, telepítés, karbantartás

Bemutatkozás:

Vállalkozásunk, a Multinet Korrektor Kft. vezető értékesítői, gazdasági és gyakorlati vezetői 2003-tól folyamatosan, idén már 16. éve a lakossági klíma-piacon kiemelt szerepet töltenek be. Betudható ez annak, hogy  vállalkozásunk által forgalmazott termékeket szakmai képzéseknek köszönhetően napra kész tudással, a szakmában naprakész gyakorlati tapasztalattal rendelkezünk a klímaberendezések értékesítésében és telepítésében.

Társaságunk, a Multinet Korrektor Kft. az elmúlt években Budapest és környékén több száz elégedett lakossági ügyfélnek nyújtott már segítséget saját vagy egyéb forrásból származó klímaberendezések értékesítésében és telepítésében. Klímaberendezések értékesítését a Műszakiworld online webáruházon keresztül országos szinten, míg a klímák telepítését, karbantartását Budapest és vonzáskörzetében tudjuk meglévő és új ügyfeleink számára biztosítani.

Társaságunk csak megbízható, leinformálható, magyarországi garanciával rendelkező magyaror importőrök, beszállítok, viszonteladói partnere. Csak minőségi klímaberendezéseket  Gree, Daikin, Rcool, Samsung, LG, Panasonic, Syen, Midea és MDV típusokat értékesítünk és telepítünk.

Bemutatótermünkben a személyes szakmai tanácsadás mellett kiválaszthatja az Önnek legmegfelelőbb klímaberendezést , folyamatos egyedi akciók, széles kínálat, megfizethető minőséget  biztosítunk télen-nyáron.

További részletekért keresse ügyfélszolgálatunkat!  

Telefonos ügyfélszolgálat: Tel: 06 70 672 4210
 
Minden jog fenntartva - 2019 mw-klimatechnika.hu  

Adatvédelem

Pr cikkek

A weboldalt készítette és üzemelteti a vendeg.com